Signature – ikonikus termékek

Fehér rózsa növényi őssejtekkel

Sejtvédelem

Az életmód, a stressz, a külső behatások, az étrend mind olyan tényezők, amelyek bőrünket folyamatosan stresszes helyzetek elé állítják. Válaszul a bőr túlzott sejtaktivitással védekezik, ami sejtműködési zavarokhoz és metabolikus hulladék termeléshez vezet, ezzel tovább gyorsítva a sejtek öregedését.

Sejtjeink védelme, a bőrsejtek méregtelenítése és regenerációja érdekében a MATIS egy teljesen új sorozatot fejlesztett ki, melyet a növények önregeneráló hatása és ikonikus termékünk, a Cell-Expert szérum ihletett.

Fiatalító hatás fehér rózsa őssejtekkel

A legújabb kutatások szerint a felnőtt őssejtek aktivitása a kor előrehaladtával gyengül. Az őssejtek a sejtek regenerálódásának, illetve ebből adódóan az új bőrsejtek létrehozási folyamatának alapjai. Nélkülük nincs regenerálás, nincs védelem, szerepük tehát jelentős. A cél az, hogy a bőrt megfelelő egészséges állapotban tartsuk, hogy minél tovább megőrizze őssejt állományát.

A növények erőteljes önregeneráló képességét vizsgálva a kutatások bebizonyították, hogy a növényi őssejtek alkalmasak az öregedés hatékony lassítására és a károsodott bőr helyreállítására.

Signature sorozatunk középpontjában a fehér rózsa növényi őssejtei állnak, melyek hozzájárulnak a valódi anti-ageing hatás eléréséhez azáltal, hogy lelassítják a szabad gyökök képződését, stimulálja az oxigénellátást és a bőr anyagcseréjét. 

Fő hatások:
A bőr szépségállományának védelme
A bőr minőségének javulása
Sejtmegújító hatás