Szérum az olajban, a devitalizált bőr számára

KONCEPCIÓ

Ez a hatékony koncentrátum kifejezetten a devitalizált bőr számára készült. Finom textúrája beburkolja a bőrt és azonnali komfortot nyújt.  A formula valódi öregedésgátló szépségélményt nyújt. Kombinálja a centenáriumi fából származó hatóanyagot (célzott hatás a fehérjékre) és értékes olajokat (védő és regeneráló hatás). Az olajban lévő szérum ereje hozzájárul a bőr minőségének javításához.

FŐ HATÓANYAGOK

Centenáriumi fa elixir: Hiosz sziget (Görög o.) százéves fáinak gyantája. Fokozza a Klotho proteinek szintézisét a fibroblasztokban, újraindítja a kollagén és fibrillin szintézisét. Javul a tartószálak tömörsége.

Inca Inchi: ezt a perui Amazonasból származó növényt a bennszülöttek évezredek óta ismerik. Az Inca Inchi mag olaj gazdag omega 3, 6 és 9, de antioxidánsokban is. E-vitamin- és szterin tartalmának köszönhetően nyugtatja a száraz bőrt. Más tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például a barrier normalizálása, így részt vesz a vízveszteség szabályozásában és ezáltal a bőr hidratációjának fenntartásában.

FŐ HATÁSAI

Globális anti-ageing hatás
Feszesítő hatás
Antioxidáns hatás

Használata: 2-4 csepp reggel és este az OLEA-SKIN előtt az arc, nyak és dekoltázs területén.

Kiszerelés: 30 ml
Életkor: 40+
Bőrtípus: érett bőrre

A bőr minőségének javulása
0%
A bőr feszessége fokozódik
0%
Regenerált bőr
0%

50568 Ft

Elfogyott

SKU: A0310071Kategóriák: , , ,

További információk

Kiszerelés

30 ml