Magyarország

A MATIS 1998-óta kerül forgalmazásra hazánkban. A kezdeti közös (szépségszalon és gyógyszertár) forgalmazás után 2000-től a szépségszalonok váltak a MATIS forgalmazás központjaivá. Ennek révén a professzionális szaktudás párosul a high-tech anti-ageing készítményekkel, amivel egyedülállóan hatékony bőrápolás valósul meg mind a szalonokban, mind pedig az otthoni környezetben.

A MATIS mindig is nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy a vendégek ne csak a szalonkörnyezetben, hanem mindennapi bőrápolási rutinjukban is alkalmazzák a készítményeket, hiszen a kozmetikai kezelések időszakosan, a kezelések után egy-két hétig tudják csak kifejteni hatásukat, ellenben a kozmetikus szakembereink által összeállított otthoni mindennapos kezelési protokollokkal a szalonkezelések hatása megtöbbszöröződik.

2020 januárjától jelentős változás következett be életünkben: a MATIS Hungary Kft., a MATIS PARIS leányvállalata vette át a teljes magyarországi forgalmazást. A közvetlen gyári vállalat hatékonyan, gyorsan és jelentős anyavállalati támogatással tudja végezni a magyarországi szépségápolási szakemberek kiszolgálását.

Márkánk nagykövetei, a kozmetikus szakemberek

A MATIS a szépségipari szakemberek tudására, tapasztalataira építve kap inspirációt fejlődéséhez. Így volt ez a kezdetekben, és így van ma is. A helyi vállalatokon keresztül áll kapcsolatban az összes szépségszalonnal, ahol MATIS kezelést folytatnak, ezzel hatalmas tudásbázist építve, mely egy célt szolgál: a szépségszalon vendégeit.

Cserébe ezért a tudásért rengeteg szakmai és üzleti támogatást biztosítunk partnereinknek, a szépségszalonoknak. Olyannyira fontos számunkra ez, hogy mára kozmetikusainak a Magyarországon forgalmazott professzionális márkák közül a MATIS biztosítja  a legnagyobb értékű támogatást.

Várjuk azon kozmetikusok jelentkezését, akik a kiemelt támogatások mellett elkötelezettek abban, hogy a vezető anti-ageing márka high-tech készítményeivel végezzék kezeléseiket, állítsák össze vendégeik otthoni bőrápolási programját.

Itt kérhet bővebb tájékoztatást: info@matis-paris.hu

Központunk

Budapesten, a Fehérvári úton, a BFI irodaházban található központi irodánk, oktatótermünk és raktárunk. Innen látjuk el a magyarországi kozmetikus szakembereket a szükséges készítményekkel, és itt képezzük őket a legújabb eljárásokra, technikákra.