A MATIS márka fejlődése – az anti-ageing szakértővé válás

Már több mint 80 éve a gyönyörű bőr szolgálatában!

Párizs, 1936…

Egy hamisítatlan francia márka születése!

A Diadalív és a párizsi sugárutak

Egy úttörő család az anti-ageing kozmetikában

Párizs

A MATIS megalkotói, Eugène & Jeanne Mavromati. A vegyészdoktor, aki szakértője a formuláknak, és unokája, aki kozmetikusként megalkotta az első kezelési protokollokat.

Napjainkban a párizsi Diadalívhez futó 12 sugárút és a Diadalív jelképezi a MATIS 13 készítménysorozatát.

A név eredete

1936-ban az összes vásárló Mr. Mati-nak hívta Eugène Mavromati-t. A görög származású vegyészdoktor nevéhez az idő múlásával hozzáillesztették az S betűt, ami a tudományt (science) illusztrálja.

A logó fejlődése

Gyárunk

Gyárunk Párizs mellett, 8000 nm-en helyezkedik el. Magába foglalja Kutató- és Fejlesztőközpontunkat, így független márkánk minden egyes fejlődési lépése a kezünkben van. A nagy teljesítményű logisztikai egységnek köszönhetően világszerte 70 országba szállítjuk készítményeinket.

A működési folyamatok ISO 22716 tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek (jó gyártási gyakorlat), garantálva a márka elkötelezettségét a minőség iránt. A gyártási folyamatok, a termékek kialakításától kezdve az értékesítési helyig történő megérkezésig 100%-ig Franciaországban történnek.

Párizsi központunk

Központunk Párizs szívében, a Diadalív mellett található. Elegáns, igazi francia stílus jellemzi az épületet, melynek kapuját az elmúlt évig szimbólumként is felhasználtuk. 

Központi oktatótermünkben és a gyárunkban rendszeresen látunk vendégül kozmetikuscsoportokat a világ minden részéről.

Egy nagyon erős összekötő kapocs van közöttünk: a márka iránti elkötelezettség.

80 év innováció a szépség szolgálatában

A szépségipar kulcsszavai a hatékonyság és a bőr védelme, természetesség és magas hatóanyagtartalom, elegancia és a fejlesztés. Azonban nem kell választani egy nagy tudással rendelkező kozmetikai szalonban zajló tevékenység vagy egy környezetbarát, high tech formulákat kínáló márka között, mert a MATIS mindkettőt egyben kínálja.

A MATIS nagy múltú francia márkaként több mint 80 éves szakmai tapasztalattal biztosít innovatív, a legújabb technológiákkal rendelkező termékeket. A MATIS sikere a francia bőrápolás művészetén, egyedi, személyre szabott kezelésein és szalonbeli tapasztalatain alapszik. A MATIS a nők igényeit figyelembe véve az egyedülálló érzéki élmény biztosításáért személyre szabott bőrápoló termékeket és protokollokat kínál.

A MATIS filozófiájának középpontjában: a modernitás és a hagyományok ötvözete

A MATIS Kutatási és Fejlesztési Központja az orvostudomány, a molekuláris és a celluláris biológia legújabb tudományos eredményeiből merít inspirációt a különösen gondoskodó ápolás érdekében. Egyedi formulái minden bőrproblémára megoldást kínálnak.

A MATIS-nál minden protokollt, technológiát és innovációt hosszú ideig való teszteknek vetnek alá, hiszen elsődleges cél a hosszútávú eredmények biztosítása, az elégedettség és a nőiesség képviselete, mindeközben tiszteletben tartva a hölgyek egyéniségét.

A MATIS készítmények magas koncentrációjú hatóanyagokat, gyors és látványos eredményeket kínálnak. A koncepciók kiemelten veszik figyelembe a leghatékonyabb összetevőket, mint a hialuronsav, C-vitamin és az AHA-k. Minden egyes „Réponse” sorozat egyedülálló, személyre szabott, melyek nem csak a szépségszalonokban, hanem a különösen fontos  otthoni bőrápolás során is biztosítják a hatékonyságot.

A MATIS termékek szisztematikusan kombinálják a speciális hatóanyagokat (hialuronsav, peptidek, C-vitamin stb.) az új természetes összetevőkkel, mint például az antioxidáns hatású matcha tea, a hidratációt fokozó Aloe Vera, a regeneráló fehér rózsa őssejtek, a nyugtató sáfrányvirág  vagy a méregtelenítő teafa.

Franciaországban kifejlesztett és gyártott készítmények
0%
Innovatív, magas hatóanyag-tartalmú termékek
0%
Környezettudatos márka
0%
Az anti-ageing filozófia érvényesülése
0%
Kozmetikus szakemberek részére szakmai támogatás és képzés
0%

Zöldebb és tisztább high-tech formulák

Annak érdekében, hogy a mai világban nagy hangsúlyt kapó természetesség és a nők elvárásai felé tegyünk egy lépést, az új MATIS készítménytáblázat kizárja a következő komponenseket: parabének, ciklikus szilikonok, fenoxietoetanol, klórfenészin, metil-izotiazolinon, BHA / BHT, alumíniumsók, ftalátok , lirális, liliális, PEG / PPG, ásványi olajok, pálmaolajok, glutén, búza-származékok, szójabab, SLS.

A márka új koncepcióját a 2020-as évtől kezdve minden újonnan bevezett termékre alkalmazzuk, folyamatosan megújítva a teljes terméksort.

A kifejező szépség, mely egyszerre elegáns és természetes

Az elegáns, elbűvölő varázsú hölgy magabiztos szépségét, személyiségét és korát illetően. Egy nő, aki figyel a megjelenésére, ugyanakkor tele van élettel, élénk, rendkívül kifejező és szenvedélyes – mindezek teszik ellenállhatatlanná. A nők akkor a leggyönyörűbbek, amikor jól érzik magukat a bőrükben és nem félnek megmutatni korukat, így a MATIS középponjában is a kifejező, természetes szépség áll. 

A varázslatos textúrák a francia hagyományokat (illat, tapintás, hatások) képviselik. Ezeket a hagyományokat a kozmetikusok tudásával kombinálva – a látható és tartós eredmények elérése érdekében – a leghatékonyabb kezeléseket kínáljuk: a bőr még smink nélkül is ragyogó és sima képet nyújt, valamint az öregedés jeleivel szemben sokkal ellenállóbbá válik.

Márkánk nagykövetei, a kozmetikus szakemberek

A MATIS a szépségipari szakemberek tudására, tapasztalataira építve kap inspirációt fejlődéséhez. Így volt ez a kezdetekben, és így van ma is. Helyi vállalatokon keresztül kapcsolatban állunk az összes szépségszalonnal, ahol MATIS kezelést folytatnak, ezzel hatalmas tudásbázist építve, mely egy célt szolgál: a szépségszalon vendégei számára a vágyott kinézetet. 

Cserébe ezért a tudásért rengeteg szakmai és üzleti támogatást biztosítunk partnereinknek, a szépségszalonoknak.

Ezért bíztatjuk azt a kozmetikust, aki kiemelt támogatások igénybevétele mellett elkötelezett abban, hogy a vezető anti-ageing márka high-tech készítményeivel elégítse ki vendégei igényeit, csatlakozzon közösségünkhöz. 

2020 – a változás éve

2020-ban teljes megújuláson megy át a MATIS márka. Mind a csomaglásban, mind a termék- és kezelésportfólióban gyökeres átalakulást végzünk annak érdekében, hogy a legújabb tudományos eredmények révén létrejövő hatások a legmodernebb és stílusosabb megjelenéssel párosulva a teljes megelégedést és büszke márkahűséget eredményezzenek a hölgyeknél. 

Azonban nem változtatunk bizonyos tradíciókon, így a MATIS továbbra is a szépségszalonok vezető anti-ageing márkája lesz.