Réponse Regard

Szemápoló sorozat

Az érzékeny szemkörnyék már a múlté

A hölgyek számára az egész világon fontos a szemkörnyék ápolása. Ez az érzékeny zóna szenvedi el elsőként az öregedés jeleit, melyek már a 20-as években is megjelenhetnek a szemek körül.

A MATIS globális megoldást nyújt erre a problémára: szemápoló sorozatával hatékonyan kezeli az öregedés jeleit, feszesíti a szemkörnyék bőrét, csökkenti a duzzanatokat, jelentősen mérsékli a sötét karikákat, ráadásul az érzékeny szemkörnyékkel és a szempilla-hosszabbítással rendelkező hölgyek is biztonsággal alkalmazhatják a készítményeket.

A MATIS a legújabb tudományos eredményeket megjelenítő szemkörnyék-ápoló sorozat széles palettájával minden tekintetben megfelel korunk elvárásainak: az üde, fiatalos szemkörnyék adta magabiztosság a hozzáértő fejlesztések és speciális, aktív összetevők eredménye.

Fedezze fel megújult Réponse Regard sorozatunkat!

A szemek körüli bőr különösen érzékeny és sérülékeny terület, így termékeink speciális ápolást kell, hogy biztosítsanak.

A Réponse Regard sorozat célzott és hatékony ápolás a szemek körüli ráncokra, karikákra és megereszkedett területekre.

Ajánljuk 25 éves kortól, minden bőrtípus számára. Alkalmazhatják érzékeny szemkörnyékkel és szempilla-hosszabbítással rendelkező hölgyek is! 

A hölgyek 95%-a tartja fontosnak a szemkörnyék ápolását,
míg 72%-uk látja fáradtnak saját tekintetét.